eagles speler traint scholieren van de rietkraag

Go Ahead Eagles-speler en voormalig speler van Rohda Raalte Tije ten Den heeft woensdagmiddag 3 oktober getraind met vier jongens van basisschool De Rietkraag.

De jongens, uit groep 7 en 8, hadden een training gewonnen nadat ze de winnaars waren geworden van de EK-pool op school in juli. Van alle leerlingen uit de groepen 6 tot en met 8 stonden zij na het invullen van de toto van alle poule- en finalewedstrijden bovenaan.

Ondanks dat Haarlenaar Tije, die afgelopen jaar speelde bij Rohda Raalte, een vrije middag had bij Go Ahead Eagles, was hij toch in voor een uurtje trainen. Er werd hooggehouden, afgewerkt op het doel en afgesloten met een partij. De jongens hadden een erg leuke middag en gingen naar huis met een handtekening en foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.