eagles keeper marsman in jong oranje

Cor Pot, bondscoach van Jong Oranje, heeft voor de play-offwedstrijden tegen Jong Slowakije 23 spelers opgeroepen. Go Ahead Eagles-doelman Nick Marsman debuteert in het keurkorps.

Een andere speler die mogelijk kan debuteren is Ajacied Jody Lukoki. Hij werd ook vorige maand opgeroepen door Pot, maar moest toen wegens een blessure afhaken. Jong Oranje dient zich via de play-offs te plaatsen voor het EK 2013 in Israël. De equipe van Pot treft Jong Slowakije donderdag 11 oktober eerst in Senec, vier dagen later vindt op Het Kasteel de terugwedstrijd plaats.

De complete selectie van Jong Oranje:

Doel: Nick Marsman (Go Ahead Eagles), Sergio Padt (AA Gent), Jeroen Zoet (RKC Waalwijk)

Verdediging: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (Hamburger SV), Virgil van Dijk (FC Groningen), Mitchell Dijks (Ajax), Jeffrey Gouweleeuw (sc Heerenveen), Miquel Nelom (Feyenoord), Bram Nuytinck (Anderlecht)

Middenveld: Leandro Bacuna (FC Groningen), Jordy Clasie (Feyenoord), Marco van Ginkel (Vitesse), Ricky van Haaren (VVV-Venlo), Kelvin Leerdam (Feyenoord), Adam Maher (AZ), Davy Pröpper (Vitesse), Georginio Wijnaldum (PSV)

Aanval: Jerson Cabral (FC Twente), Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach), Jody Lukoki (Ajax), Yanic Wildschut (VVV-Venlo), Género Zeefuik (FC Groningen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.