eagles eenvoudig verder in beker

Go Ahead Eagles is door in de KNVB beker. De Graafschap werd kinderlijk eenvoudig aan de kant gezet door de club uit Deventer. Door de goals van Promes, Karami en Suk was de eindstand voor de rust al beslist, 0-3.

Vooral de supporters uit Deventer waren de grote winnaar. Met maar liefst 461 supporters zat het hele uitvak vol. Het stadion zelf, met alle thuissupporters was vrijwel leeg. Zij kregen een slecht voetballende thuisploeg te zien en waren daar niet tevreden over. Sommige fans verlieten het stadion al in de eerste helft.

De volgende wedstrijd voor Go Ahead Eagles is weer in de Jupiler League. Dan is het de beurt aan Excelsior om het de ploeg van Erik ten Hag moeilijk te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.