don kozakkenkoor in nh kerk van heino

Het Don Kozakkenkoor Serge Jaroff, onder leiding van Wanja Hlibka, treedt op woensdag 24 oktober op in de NH-kerk in Heino. De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 20 euro aan de deur en 17 euro in de voorverkoop.

Dit Russische koor zorgt voor een gezellig 35-jarig jubileum van Heino’s Mannenkoor. Eerdere optredens in Heino van het Don Kozakkenkoor waren een enorm succes. Heino’s Mannenkoor, onder leiding van Svetla Kleijn-Anastasova, brengt tijdens het concert zelf ook een aantal liederen ten gehore en wordt daarbij begeleidt door pianist Roel Praas.

Voor kaarten in de voorverkoop kun je terecht bij vier verkoopadressen:

Bruna, Marktstraat, Heino

De Smulbaai, Canadastraat, Heino

Schulten Lederwaren, Herenstraat, Raalte

Mico Mode, Langstraat, Wijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.