dolf moed neemt kinderen mee naar zee

Dolf Moed van Theaterfiets gaat in Theater Podium Heino een spannend avontuur tegemoet met alle kinderen in de voorstelling ‘Naar Zee’. Op woensdag 17 oktober veranderen ze allemaal in matrozen, ze belanden in een storm, ontmoeten een inktvis en nog veel meer. Deze voorstelling begint om 15.00 uur en is voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.

Dolf Moed speelt een jongere versie van zichzelf, hij wil net zo worden als zijn vader. Namelijk groot, sterk en stoer. Zijn vader is een visser, die ’s ochtends in alle vroegte naar de zee gaat. Dolf wil graag met zijn vader mee, maar dat mag niet omdat hij nog te jong is. Toch kan hij niet wachten. Dolf begint te dromen en dan worden zijn dromen werkelijkheid.

Dolf ontmoet een vis die hem de weg wijst naar de zee. Hij gaat samen met het publiek aan boord van een reusachtig schip, het spookschip de Albatros dat zonder kapitein rondvaart over de zee. Dolf schakelt alle hulp in die hij kan krijgen. De kinderen moeten hem helpen en veranderen in matrozen. Ze beleven de mooiste avonturen. Als Dolf uiteindelijk op de bodem van de zee terecht komt, wordt hij wakker. Hij ontdekt dat dromen en werkelijkheid dicht bij elkaar liggen.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstelling kosten 6,50 euro en worden verkocht op de volgende verkooppunten:

De Smulbaai Canadastraat 16 te Heino

Podium Heino info@podiumheino.nl

Wereldwinkel Canadastraat 44 te Heino

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.