djembecursus swingend van start

De swingende mannen uit Senegal, Max Matar Diassy en Tijan Jammeh, waren er afgelopen zaterdag weer. Sinds vorige week geven zij een cursus djembé voor kinderen en één voor volwassenen in het Holstohus in Olst. Dat gaat niet ongemerkt, want het swingt op zaterdagmiddag in het Holstohus.

Enthousiast trommelend met diverse ritmes. Maar ook met hun verhalen over het gebruik van de djembé. De cursus telt nog acht bijeenkomsten. Er zijn nog wat plaatsen vrij, zowel bij de kindercursus (8 tot en met 15 jaar, op zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur) als bij de volwassenen cursus (op zaterdag van 15.15 tot 16.15 uur). Belangstelling? Meldt u aan via k.koster@kulturhusolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.