digiworks een aanspreekpunt voor adsl en glasvezel

ADSL en glasvezel. Over het algemeen loopt het allemaal gesmeerd. Totdat je op een dag een storing hebt en dat komt natuurlijk altijd op een ongelegen moment. Als je dan eerst nog op zoek moet naar je klantnummer en vervolgens een uur in de wacht moet staan, komt het goede humeur toch wel onder hoogspanning te staan. Wat zou het toch fijn zijn als je één aanspreekpunt hebt voor aanleg en onderhoud. Onmogelijk? Nee hoor, DigiWorks in Heino maakt het waar!

Als je de intensieve reclamecampagnes moet geloven, is het leveren van ADSL en glasvezel uitsluitend voorbehouden aan de grote firma’s die iedereen wel kent. Sinds begin dit jaar mag DigiWorks echter ook ADSL en glasvezel verkopen. Glasvezel is bezig aan een enorme opmars en lijkt binnen afzienbare tijd voor iedereen bereikbaar, terwijl je voor ADSL slechts een telefoonaansluiting hoeft te hebben. ‘Voor ondernemers is het pakket desgewenst nog uit te breiden met PIN, alarmmelding en VoIP Telefonie’, meldt Chris Ploeger, eigenaar van DigiWorks die uiteraard ook checkt of de telefooncentrale van het bedrijf nog up to date is.

ADSL en glasvezel zijn dus erg handig met het oog op de toenemende belangstelling voor VoIP (Voice over IP oftewel bellen via internet). ‘Dat is een goed alternatief voor normale telefonie en bovendien een stuk goedkoper. KPN heeft namelijk gemeend om de tarieven weer te moeten verhogen. Verder is het een groot voordeel dat je goedkoop een koppeling tussen meerdere vestigingen tot stand kunt brengen. Doe je dat op de traditionele wijze, dan betaal je zeker twee keer zoveel.’

Natuurlijk zal het voor bedrijven even wennen zijn dat ze in zee kunnen gaan met een relatief kleine partij. ‘Maar men komt er snel achter dat we maatwerk kunnen leveren en dat ze aanzienlijk besparen in de kosten. Bovendien profiteren ze van onze flexibele opstelling. Geen drie partijen voor aanleg, onderhoud en beveiliging, maar één aanspreekpunt die alles naar tevredenheid regelt zonder dat je er naar hoeft om te kijken! Eigenlijk kun je het zien als een versimpeling van de dienstverlening.’

Winkelen met WiFi dankzij DigiWorks

Chris Ploeger van DigiWorks is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Dat blijkt o.a. uit zijn medewerking aan het WiFi-project in het centrum van Heino. Op initiatief van de Heinose Winkeliers Vereniging is het sinds kort mogelijk om in het centrum gratis gebruik te maken van draadloos internet.

Om een goed netwerk te garanderen heeft DigiWorks bij diverse middenstanders verbindingspunten aangelegd. ‘Het is leuk om op deze manier je betrokkenheid bij het dorp te kunnen tonen’, motiveert Ploeger zijn besluit om belangeloos mee te werken.

Online back up hoeft niet veel te kosten

Vrijwel alle ondernemers hebben er wel eens bij stil gestaan: een regelmatige, goede back up van hun computerbestanden. Toch zijn er nog veel bedrijven te vinden die dit niet goed hebben geregeld. DigiWorks heeft een goede oplossing die ook nog eens spotgoedkoop is: online back up voor slechts €1,- per GB per maand.

De meeste bedrijven zullen aan 20GB ruimte per maand meer dan genoeg hebben, dus voor €240,- per jaar ben je als ondernemer niet langer afhankelijk van de capaciteit van USB-sticks of tapestreamers. De back up gebeurt automatisch in de nachtelijke uren. ‘En de beveiligingssleutel kies je zelf. Daar kan ik dus ook niet bij komen’, stelt Ploeger die aangeeft dat de contracten flexibel worden opgesteld, zodat je snel en gemakkelijk de opslagcapaciteit kunt vergroten.

DigiWorks

Marktplein 4B

8141 AG Heino

T: 0572 – 39 50 30

E: info@digiworks.nl

I: staging2.digiworks.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.