diefstal albers mode in onder de loep

Op de beelden is te zien hoe vrouwen een grote hoeveelheid kleding uit de winkel Albers Mode stelen. De kleiding is vele honderden euro’s waard. Albers zette de videobeelden van de dieven op Youtube, die werden sindsdien bijna 10.000 keer bekeken.

Het was niet de eerste keer dat Albers de dupe werd van een dergelijke diefstal. Afgelopen voorjaar werd hij ook al slachtoffer van een soortgelijke diefstal, ook toen namen onbekenden voor een groot bedrag aan kleding mee. Dat was voor Albers reden om het camerasysteem in zijn winkel te vervangen.

De dieven namen de kleding in zogeheten geprepareerde tassen mee, waardoor het alarm van de winkel niet afging.

De beelden zijn in dit artikel te zien.

Het is nog niet helemaal zeker of RTV Oost de beelden donderdag uitzendt. Als zich dringender zaken voordoen, wordt dit onderwerp mogelijk geschrapt uit de uitzending.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.