die tolle leute in heineken music hall

Dat de ‘Duitse”tourbus van Die Tolle Leute op dit moment vele overuren en kilometers maakt is wellicht niet verassend voor velen. Via de Facebookpagina en hun Twitter account zijn Die Tolle Leute op dit moment te volgen in hun tour langs de vele Oktoberfesten, apres ski feesten en overige podia in Nederland.

Ook in het Hilversumse zijn deze drie ‘Duitse heren’ niet geheel onbekend gebleven. De single Brennt dein Hut komt met regelmaat voorbij op TV Oranje, Sterren.nl, Schlager TV en diverse radiozenders. Na het succes van afgelopen jaar op het Coen en Sander fest van 3FM in de Westergasfabriek hebben de twee BNN presentatoren besloten Die Tolle Leute weer toe te voegen aan de line up van het Coen en Sander fest van vrijdag 2 november aanstaande.

Dit keer word het Coen en Sander fest gehouden in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam en naast Die Tolle Leute zullen ook Guus Meeuwis, Jan Smit, Go Back to the Zoo, Dieter Koblenz, Anita & Ed, en de Jeugd van Tegenwoordig de buhne betreden. Een goed gezelschap dus.

Het Coen en Sander fest is naast radio 3FM ook live op 101TV te zien en op zaterdag 3 december is er een compilatie op Nederland 3. Een flink druk 2012 dus voor Die Tolle Leute en de aanvragen voor 2013 lopen al weer lekker. Want naast de Oktoberfesten en apres ski feesten zijn ze ook bij uitstek geschikt voor een feesttent of voor carnaval.

Zo zit de opening van het Oostenrijkse skiseizoen in Westendorf er weer aan te komen in december, maar ook in het Duitse Winterberg zijn ze inmiddels ook achter het bestaan van Die Tolle Leute.

De heren zijn hier met hun grote familienshow uitgenodigd op een Oktoberfest op vrijdag 7 december om vervolgens de dag later te schitteren op mainstage tijdens de Worldcup Bobsleeën in Winterberg. De tourbus is voorlopig nog niet uitgetuft dus en de diesel dient de komende tijd regelmatig bijgevuld te worden.

Meer info over Die Tolle Leute op staging2.tolleleute.de of via Facebook.com/DieTolleLeute of twitter @dietolleleute.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.