Home / archiefcentraal / deventenaren slaan erop los in lampe

deventenaren slaan erop los in lampe

Vier 18-jarige jongens uit Deventer hebben zaterdagnacht twee Raaltenaren mishandeld in De Leeren Lampe in Raalte. De jongens worden ervan verdacht eerst een 20-jarige man uit Raalte zonder aanleiding op zijn oog te hebben geslagen.

Toen het slachtoffer met zijn rode oog in de toiletruimte stond, vroeg een andere 20-jarige plaatsgenoot wat er met hem gebeurd was. Hierop kwamen enkele verdachten ook de toiletruimte binnen en mishandelden eveneens het tweede slachtoffer. De vier zitten nog vast voor nader onderzoek.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.