derde editie van de haarlerbergloop

De Haarlerbergloop, die dit jaar voor de derde keer wordt gehouden, gaat op zondag 11 november om 10.30 uur weer van start. De lopers starten bij de dorpsgrens van Haarle, aan de Molenweg, nabij dorpshuis Cultura. Net als vorig jaar zijn er vier afstanden: voor kinderen afstanden van 1 en 2 kilometer en voor de oudere jeugd en volwassenen een 5 en een 10 kilometer loop. De routes gaan over de Haarler Enk en de bossen en heidevelden van de Haarlerberg en de Sprengenberg.

Maïsstoppels, smalle bospaadjes en mulle zandwegen maken het heuvelachtige parcours extra uitdagend, maar fraaie vergezichten, een autovrij parcours en een laaiend enthousiast publiek zorgen ervoor dat de zwoegers meer dan gecompenseerd worden.

Per afstand zijn er medailles voor de beste drie mannelijke en beste drie vrouwelijke lopers per leeftijdsklasse. De beste Haarlese lopers kunnen weer op een kleine verrassing rekenen, zo ook degenen die op de elfde van de elfde als elfde binnenkomen.

De Haarlerbergloop wordt georganiseerd door de Stichting Jeugdraad Haarle en vele Haarlese vrijwilligers. Er is een limiet gesteld aan het aantal deelnemers. Meldt je dus tijdig aan via de voorinschrijving. Voor informatie en voorinschrijving zie staging2. haarlerbergloop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.