de zomer in je bol heeft een winnaar

Hester van Oene is de gelukkige winnaar van de fotoactie ‘De zomer in je bol’. Met deze winst, krijgt ze een waardebon voor een fotoshoot bij De Fotograaf in Raalte. De jury oordeelde als volgt: ‘‘Deze foto is als winnaar uit de bus gekomen, omdat dit van alle kanten zomer is. En als je die zomer dan zo vreselijk in je bol hebt; neem je een duik in een verfrissende plas. Overduidelijk een zeer Hollands plaatje, met de pleziervaart goed in beeld.

Extra speels door de beeldindeling. Aan de “bevroren” pose van het jochie kun je zien dat een snelle sluitertijd is gebruikt, omdat hij als het ware is stilgezet in zijn duik. Een leuk zomers tafereel dus!’’

De nieuwe fotoactie heeft als thema ‘Dierenliefde’. Misschien zijn er met dierendag nog wat mooie plaatjes geschoten? Anders zijn er vast nog originele manieren te bedenken om dierenliefde uit te beelden. Schiet een plaatje en stuur hem op en misschien is de fotoshoot dan voor jou. Insturen kan heel gemakkelijk via fotograaf.sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.