de laatste dag van csi salland

Zondag was alweer de laatste dag van CSI Salland. Het toernooi sloot af met de finale van het internationaal springen voor jonge paarden op de 1,30/1,35 meter met barrage (gewonnen door Emile Tacken), de show ‘Powerplay met PK’s’ verzorgt door de Heemruiters uit Mariënheem en de finale big tour voor het internationaal springen op de 1,45 meter met barrage; de Rabobank Grote Prijs van Salland. De Rabobank Grote Prijs van Salland werd gewonnen door Sjaak Sleiderink.

Ook was er de verloting van de paardenwagen voor twee paarden en een opslagruimte die de komende maand gebruikt mocht worden door de winnaar. De gelukkige was Pim Mulder.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.