de kracht van het stilleven

Met als titel “De kracht van het stilleven” exposeert de Heetense fijnschilder Willem Groenewoud komende maand zijn “Sallandse meesterwerkjes” in het koetshuis van kasteel Slangenburg, Kasteellaan 2, te Doetinchem.

Behalve zijn stillevens toont de schilder tevens schilderijen van landschappen, planten, dieren en van vele andere onderwerpen. Het Koetshuis is geopend op alle zondagmiddagen in de maand november van 12.00 – 17.00 uur. De schilder is ‘s middags zelf aanwezig. Kasteel Slangenburg ligt in een zeer bosrijke omgeving waar veel wordt gewandeld! U bent van harte welkom.

Website; willemgroenewoud 2@kpnplanet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.