de 10 verschillen tussen kennismaand oktober

Baby’s hebben alleen aandacht voor wat ze zien en wat ze niet zien bestaat gewoon niet. Telkens zijn ze verbaasd als iemand iets met een hand bedekt en weer laat verschijnen. Dit spel leert dat iets ook permanent kan bestaan als je het niet ziet. Het heet permanentie. Het spelletje is ook toepasbaar als een ouder kind wil weten wat ‘inleveren’ betekent. De grootste hand pakt dan de helft van het bezit en laat dit permanent verdwijnen en nooit meer verschijnen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.