concert urker mannenkoor in het baken

Op zaterdag 3 november hoopt het Chr. Mannenkoor “Soli Deo Gloria” uit Urk een concert in “Het Baken” in Ommen te geven. Het is voor het eerst, dat dit landelijk bekende koor van jonge Urkers in Ommen op zal treden.

Het koor is bekend van vele t.v.-optredens en heeft een geheel eigen plaats binnen de rijke Urker korengemeenschap. Soli Deo Gloria staat bekend om haar kwaliteit, een mannenensemble met een ongeëvenaard geluid, helder en sonoor, mede omdat het ook nog eens allemaal jonge mannen zijn.

Soli Deo Gloria brengt een avondvullend programma vol met schitterende liederen, zowel klassiek als modern en liederen in een nieuw jasje. Vakkundig wordt het koor begeleid door piano virtuoos Jorrit Woudt, terwijl Roelof Elsinga bij enkele liederen het orgel bespeelt. “Soli Deo Gloria” is een christelijk koor. Dat komt tot uiting in de keuze van de muziek.

Het koor staat o.l.v. Jaap Kramer, een zeer talentvolle dirigent en zanger. Hij is tevens organist van de Bethel-kerk op Urk. Op deze avond zal hij zich ook op het fraaie Edskes-orgel laten horen.

De aanvang is om 19.30 uur. De toegang bedraagt € 10,=

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.