Home / archiefcentraal / clown knapie tovert namen ons plein

clown knapie tovert namen ons plein

Clown Knapie heeft onlangs de nieuwe namen van Brede school ‘Ons Plein’ bekendgemaakt. Kinderopvang Koos (Bruintje Beer) gaat KDV-KNUZ heten en Peuterwerk (Hummeltjeshonk) en BSO Zeppelin krijgen de namen BSO-BRAZ en BSO Top TROTZ. Verdere aanduidingen waren Toppers, Boefjes, Rakkers en Kanjers.

Onder grote belangstelling van kinderen, ouders en andere belangstellenden werden de namen tevoorschijn getoverd. Achter een groot gordijn hingen grote gekleurde ballonnen met daarop een kaartje met de nieuwe namen.

Na deze namenonthulling gingen alle kinderen vol enthousiasme naar de, door KOOS-Medewerkers opgezette spelenkermis. De kinderen vermaakten zich perfect met o.a. sjoelen, trommelen, poffertjes, popcorn, boogschieten. Vooral de glittertatoo-stand trok veel aandacht. Vele kinderarmen werden door de medewerkers versierd. Ook werden er zelfgemaakte artikelen verkocht voor SOS kinderdorp Kumasi in Ghana.

De gebruikers van de brede school zijn erg tevreden in de nieuwe school. “Het is een heerlijk gebouw, prima toegankelijk, korte lijnen met de gebruikers en geweldige speeltoestellen op het plein” aldus clustermanager Willemien de Haan.

“Ook de samenwerking met kinderopvang en peuterwerk verloopt erg makkelijk. Een duidelijk voorbeeld van Synergie.” Aanstaande maandag worden de nieuwe namen bekend gemaakt van BSO, Kinderopvang en peuterwerk van de Brede school De Springplank. Dit vindt plaats op de locatie Canadastraat.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.