cerianthus viert 40 jarig jubileum

Deze maand viert onderwatersportvereniging Cerianthus uit Raalte haar 40-jarig bestaan. Om dit jubileum te vieren zijn er de komende maand diverse activiteiten. In 1972 is onderwatersportvereniging Cerianthus opgericht. Wat begon als een vriendenclub met als gezamenlijke hobby duiken, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige duiksportvereniging met circa 70 leden. De vereniging heeft een eigen opleidingskader dat volledig bestaat uit vrijwilligers die naast de door de overkoepelende organisatie CMAS/N.O.B. erkende opleidingen tot 1*, 2* en 3* duiker ook diverse specialiteiten zoals ijsduiken en droogpakduiken verzorgt.

Jubileumactiviteiten

Om het jubileum te vieren vinden er komende maand diverse activiteiten plaats. Voor leden is er een duikweekend in het buitenland georganiseerd om samen stil te staan bij deze mijlpaal. Daarnaast worden er voor mensen die graag een keer kennis willen maken met de duiksport, introductieavonden georganiseerd.

Introductieavonden

Wilt u zelf een keer ervaren hoe het voelt om gewichtloos onder water te zweven en bent u minimaal 14 jaar? Op 10, 17 of 24 oktober kunt u ‘s avonds kosteloos kennis maken met de duiksport. Introducees verzamelen om 20.30 uur in de hal van zwembad Tijenraan voor een korte uitleg over de vereniging en het duiken. Om 21.00 uur gaan we dan echt het water in tot 22.00 uur. Zo kunt u geheel vrijblijvend uw eerste ervaring met de duiksport opdoen. Mocht u besluiten om na de kennismaking een duikopleiding te gaan volgen, dan is dit ook mogelijk. De start van de opleiding voor beginnende duikers staat gepland voor januari 2013.

Ook voor mensen die bijvoorbeeld tijdens hun vakantie al eens hebben gedoken, en misschien wel een brevet hebben gehaald, is er binnen onze vereniging de mogelijkheid om deze vaardigheid te blijven onderhouden. Onder begeleiding van een instructeur kan worden geoefend in zowel het zwembad als het buitenwater om op deze wijze meer ervaring op te doen. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of voor het aanmelden voor een van de introductieavonden, kunt u contact opnemen met Jeroen Waanders, secretaris OSV “Cerianthus”, email secretaris@duikverenigingraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.