carinova houdt cursus over borstvoeding

Carinova houdt op donderdag 22 november weer de cursus ‘Borstvoeding, de beste start!’. De gratis cursus in Het Weijtendaal (Slotpark 25) in Wijhe duurt van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee avonden: 22 en 29 november.

Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom.

Opgeven dient vóór 8 november te gebeuren. Dit kan via 0900-8662 (lokaal tarief) en via staging2.carinova.nl

Ook voor meer informatie kun je terecht op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.