care4kids event heino groot succes

Gezinnen die anders niet gemakkelijk op vakantie kunnen krijgen een onbezorgd en gratis lang weekend aangeboden. Mede dankzij de belangeloze inzet van een groot aantal sponsoren en vrijwilligers was het Care4Kids Event Heino een groot succes.

Samen met de kinderen opende de burgemeester van Raalte, de heer Zoon, met confetti shooters feestelijk het Care4Kids Event 2012. Tijdens het weekend was er voor ouders en kinderen een afwisselend activiteitenprogramma. Uitgangspunt van het weekend is ontspannen genieten, deelname aan de diverse activiteiten was mogelijk maar geen verplichting.

Zaterdag konden de kinderen meerijden met een voor rolstoelen aangepaste huifkar van ’t Belsenspan uit Dalfsen. Daarna konden de kinderen een ritje maken op de rug van een pony, knutselen of geschminkt worden. De dag werd afgesloten in Italiaanse sferen met heerlijke pasta’s en een goochelaar. Theatersport KEK daagde ’s avonds de ouders uit tijdens een workshop theatersport om op een ontspannen manier in de schijnwerpers te staan.

De volgende dag was er wederom van alles te ondernemen, met een roofvogeldemonstratie van valkenier Henri Hommerson, een mountainbike clinic of een bezoek aan één van de landgoederen in de buurt. Ouders reageerden tijdens het weekend heel enthousiast: ‘De kinderen genieten en dát is wat telt!!’

Vele vrijwilligers boden het afgelopen weekend zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/ of kinderen. Dankzij hun belangeloze inzet en een groot aantal sponsoren konden de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Ook in 2013 wordt er wederom een Care4Kids Event georganiseerd voor gezinnen waarvan één van de gezinsleden een zorgvraag heeft.

Voor meer informatie kijk op staging2.care4kidsevent.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.