cafe restaurant ijsseldijk vernieuwt

Café-restaurant IJsseldijk op de Boskamp heeft haar cafégedeelte met een nieuwe vloer en nieuw meubilair de uitstraling gegeven van een eetcafé. Steeds vaker kwam de vraag of er ook de mogelijkheid was om met enkele mensen à la carte te komen eten en hier zagen Anton en Janny IJsseldijk wel mogelijkheden. De nieuwe naam voor het eetcafé is ‘de Huuskamer – eten en drinken’. Vanaf 5 oktober biedt een speciale menukaart de mogelijkheid om op de vrijdag, zaterdag en zondag in een ontspannen sfeer uit eten te gaan.

Reserveren is gewenst en de menukaart is binnenkort te zien op staging2.ijsseldijk.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.