bokkers schrijft nummer over de neuze

Een eerbetoon aan de meest legendarische taxichauffeur noemt Bökkers het op zijn site. Hij schreef een nummer voor hem, donderdagmorgen werd het voor het eerst gedraaid op radio Oost. De Neuze, met name in de jaren tachtig en negentig was hij een opvallende verschijning in het oostelijke nachtleven. Dat kwam door zijn soms wat chaotische planning, de aard van zijn klanten (niet altijd de grootste lieverdjes), de gebrekkige staat van zijn wagenpark, maar vooral door het vaak illegale karakter van zijn werkzaamheden.

De Neuze staat flink in de schijnwerpers de laatste tijd. Op 3 november wordt er een boek over hem gepresenteerd. Het boek werd geschreven door Jos Westenenk en Wouter Groote Schaarsberg. De presentatie vindt plaats bij café de Schoenmaker in Luttenberg.

Het boek ligt vanaf 5 november in de boekwinkels. Bij elk boek krijg je een gratis single van Bökkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.