boerhaar mag zeggen wat ze dr van denken

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe brengt 18 oktober een kernenbezoek aan de Boerhaar. ’s Middags gaat het college samen met het bestuur van Plaatselijk Belang Boerhaar op werkbezoek bij de melkveehouderij van Herman Logtenberg. Het kernenbezoek vindt plaats in restaurant Logtenberg op de Boerhaar. Om 20.00 uur begint de ledenvergadering van PB Boerhaar. Aansluitend licht het college verschillende onderwerpen toe en kunnen er vragen gesteld worden.

Tijdens het kernenbezoek wordt een toelichting gegeven op de Sociale Toekomstvisie, wordt de voortgang van het dorpsontwikkelingsplan besproken en is er een presentatie over omgekeerd inzamelen. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.