Home / archiefcentraal / boekpresentatie de neuze uitverkocht

boekpresentatie de neuze uitverkocht

De kaarten voor de presentatie van het boek ‘De Neuze en andermans zaken’ op zaterdag 3 november bij Café de Schoenmaker in Luttenberg zijn uitverkocht. Heel misschien dat er in de loop van volgende week nog enkele kaarten beschikbaar komen, maar de kans is klein. “We hebben nog niet van iedereen die we hebben uitgenodigd een bevestiging binnen”, vertellen Wouter Groote Schaarsberg en Jos Westenenk, de auteurs van het boek. “Als er afzeggingen komen, dan gaan die kaarten in de verkoop, maar veel zullen het er niet zijn.”

Het boek handelt over het leven van de in Salland en Twente legendarische taxichauffeur Teun ‘de Neuze’ Stevens. Naast Teun komen ook verschillende kameradengroepen die vroeger of nu gebruik ma(a)k(t)en van zijn diensten aan het woord. En dat niet alleen, ook horecamensen, Teuns broer en schoonzus, zijn kinderen, een oud-agent, een oud-inspecteur van Rijksverkeersinspectie, ambtenaren en vele, vele anderen doen hun zegje over de innemende taxichauffeur. Ook is er aandacht voor de schaduwzijdes van Teuns handel en wandel.

Het programma van de presentatie bestaat uit de overhandiging van het eerste boek aan Teun en korte optredens van Bökkers dut Normaal en GTP. De overhandiging vindt plaats rond 22.00 uur. Enkele bijzondere kennissen van Teun zullen het eerste exemplaar aan hem geven. “De ‘ceremonie’ zal van korte duur zijn”, vertellen Wouter en Jos. “Verwacht van ons geen lange speeches; daar zit niemand op te wachten. Bovenal is de avond een reünie van klanten, oud-medewerkers, vrienden en kennissen van Teun.” Aanvang is om 21.00 uur. Het boek ligt vanaf maandag 5 november in de winkels. Een overzicht van de verkoopadressen wordt binnenkort geplaatst op www.deneuze.nl. Het boek kost 19,99 euro. Daarvoor krijgt de koper ook een single van Bökkers en een kortingsbon van Restaurant Jan Steen in Heino.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.