binnen bij de bieb van rtv raalte weer van start

Na een lange zomerstop begint vanaf 10 oktober weer het radioprogramma van de bibliotheek op RTV Raalte. Mannie Klijn Velderman interviewt tussen 12.00 en 13.00 uur mevrouw Schoneveld-Woestenenk, pr-functionaris bij Rabobank Salland.

Het interview is live te horen via RTV Raalte. Later is het terug te luisteren via uitzending gemist op staging2.rtvraalte.nl

Met mevrouw Schoneveld zal Mannie over het belang van cultuur voor jongeren en ouderen praten. En ook komt aan bod hoe het zit met cultuursponsoring en activiteiten in de regio die gesponsord worden door de Rabobank. Heel interessant om te horen is hoe je als cultuur of charitatieve organisatie in aanmerking kan komen voor sponsorgelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.