Home / archiefcentraal / bijsterbosch levert fluisterstille scooters

bijsterbosch levert fluisterstille scooters

Ebretti dealer Bert Bijsterbosch uit Welsum heeft onlangs het meest duurzame en innovatieve LifeP04 accupakket in Nederland mogen uitleveren aan Halte WeteringseBroek.NL uit De Vecht. Het betreft een fluisterstille elektrische scooter van Nederlandse makelij met het grootste bereik (bijna 100 km met een opgeladen accu) en de beste en meest constante prestatie tegen een kostprijs van ongeveer 25 cent voor een volle opgeladen accu.

Met gepaste trots overhandigde Ebretti-dealer Bert Bijsterbosch de sleutels van beide scooters aan de nieuwe eigenaar Halte WeteringseBroek.NL uit De Vecht. Voor meer informatie over de Ebretti scooters zie www.bbhwelsum.nl

Lees ook

Provincie zoekt inwoners die ‘het zelf beter kunnen’

ZWOLLE – De provincie heeft het uitdaagrecht, oftewel het Right to Challenge, ingevoerd. Inwoners kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.