bibliotheek doet kaartverkoop hoftheater

Tot en met 31 oktober verzorgt de VVV/ANWB Raalte nog de kaartverkoop voor het HOFtheater. Dat hebben de medewerkers van de VVV/ANWB altijd naar volle tevredenheid van het HOFtheater gedaan. Toen onlangs bekend werd dat de VVV/ANWB in Raalte zou gaan sluiten, moest er een andere partner gezocht worden die de kaartverkoopfunctie zou kunnen vervullen.

Vanaf donderdag 1 november kan iedereen bij de Bibliotheek Raalte terecht om telefonisch of bij de kassazuil in de Bibliotheek zelf kaartjes voor het HOFtheater te kopen. Maar natuurlijk kunnen klanten ook terecht voor informatie, het ruilen of retourneren van kaarten en het kopen van theaterbonnen. Dit kan tijdens de openingstijden van de Bibliotheek: dinsdag en donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, woensdag van 09.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens die openingstijden verzorgt de bibliotheek ook de telefonische verkoop voor het HOFtheater via het nummer 0572 361 361. Via staging2.hofinsalland.nl is het 24 uur per dag mogelijk om een (e-)ticket te bestellen en zelf een plaats in de zaal uit te zoeken.

Op 1 november staat ook de eerste voorstelling van het HOFtheaterseizoen gepland. Hellingen Hendrik trapt met drie uitverkochte voorstellingen af. Zondagmiddag 4 november zijn Jan en Sanne Terlouw te gast in de tijdelijke foyer van het HOFtheater. Het Leescafé Raalte verzorgt dan in samenwerking met HOFinSalland een literaire middag met deze twee bijzondere auteurs. Kaarten kosten een tientje. Leden van het Leescafé hebben gratis toegang en kunnen zich melden in de HOFtheaterfoyer.

Inmiddels staat de tent die de foyer het komend seizoen gaat vervangen naast de HOFtheaterzaal en die is via een tijdelijke tunnel verbonden aan de ingang van het theater. De foyer is van alle gemakken voorzien en zal de komende maanden prima de foyerfunctie kunnen vervullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.