benne solinger op tv

Benne Solinger is vanavond om 17.05 uur te zien op Nederland 2 in het programma ‘Schepper & Co in het land’. Het programma heeft, na voorgesprekken en een proefopname, besloten een beeld van hem uit te zenden. ‘Schepper & Co in het land’ laat zien hoe protestantse mensen in de samenleving staan. Bij Solinger was opgevallen dat, hoewel hij in de palliatieve periode van prostaatkanker zit, hij toch nog dingen oppakt en probeert actief te leven.

Het programma is zowel bij Solinger thuis, als in een Hospice van het Leger des Heils opgenomen. In het hospice is hij actief als vrijwilliger door de cursussen ‘Dichten met Benne’ te geven. Hij was daarvoor gevraagd toen hij nog dorpsdichter van de gemeente Raalte was.

Voor meer informatie zie staging2.beninbeeld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.