Home / archiefcentraal / benne solinger op tv

benne solinger op tv

Benne Solinger is vanavond om 17.05 uur te zien op Nederland 2 in het programma ‘Schepper & Co in het land’. Het programma heeft, na voorgesprekken en een proefopname, besloten een beeld van hem uit te zenden. ‘Schepper & Co in het land’ laat zien hoe protestantse mensen in de samenleving staan. Bij Solinger was opgevallen dat, hoewel hij in de palliatieve periode van prostaatkanker zit, hij toch nog dingen oppakt en probeert actief te leven.

Het programma is zowel bij Solinger thuis, als in een Hospice van het Leger des Heils opgenomen. In het hospice is hij actief als vrijwilliger door de cursussen ‘Dichten met Benne’ te geven. Hij was daarvoor gevraagd toen hij nog dorpsdichter van de gemeente Raalte was.

Voor meer informatie zie www.beninbeeld.nl

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.