battumse revue komt met frisse fratsen

De Battumse Revue presenteert in november haar allernieuwste programma ‘Frisse Fratsen’. Het is een programma vol humoristische sketches, vrolijke liedjes en dansnummers en wordt opgevoerd in de theaterzaal van Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen.

De voorstelling ‘Frisse Fratsen’ is alweer de 14e productie sinds de oprichting van de revue in 1985. De sketches en liedjes worden traditiegetrouw in het dialect vertolkt en zijn geschreven zonder specifieke Bathmense onderwerpen. Het eigen revueorkest zorgt voor de muzikale begeleiding. Een combinatie van show, muziek, kostuums en sfeervolle decors.

Zoals de naam ‘Frisse Fratsen’ al doet vermoeden, heeft de komende productie op een aantal punten een nieuw jasje gekregen. Nieuwe, jonge spelers zijn toegetreden en de items zijn korter waardoor ruimte is ontstaan voor vernieuwende elementen.

De voorstellingen zijn op 3, 7, 9, 10, 14, 16 en 17 november te bezoeken. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar voor 12,50 euro per stuk bij ‘Boekwinkel de Negro’ (Deventerweg 1, Bathmen) en via de geheel vernieuwde website staging2.battumserevue.nl

Ook nieuw dit jaar zijn het groepsarrangement en de dinerarrangementen in samenwerking met Brasserie Boode en Steakhouse Bonanza. Meer informatie over de revue en de arrangementen vindt je op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.