Home / archiefcentraal / bank met qr codes bij wagenmans wonen

bank met qr codes bij wagenmans wonen

Er staat een bijzondere bank in de showroom van Wagenmans Wonen. De tweezitter is gestoffeerd met QR-codes, de blokjes die met een smartphone kunt scannen. Na het scannen word je naar de websites gestuurd van de fabrikanten die meedoen aan de Wagenmans Woonweken. Een wereldprimeur, aldus Bas Wagenmans. Op de bank zijn honderd unieke codes te vinden.

Te koop is de bank niet, het is meer een unieke stunt van de woonwinkel. Rudi Holterman is het brein achter de QR-bank. Hij bedacht het meubelstuk, omdat hij overal QR-codes tegenkwam. Het leek hem een leuk idee om mensen te prikkelen. Nico Neplenbroek van Neplenbroek Meubelstoffering uit Heino heeft twee à drie dagen gedaan over het stofferen van de bank.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.