bakker bart viert 35 jarig bestaan met acties

Bakker Bart, de landelijke bakkersketen die bekend staat om zijn belegde broodjes en broden, bestaat dit jaar alweer 35 jaar. Om dit te vieren biedt Bakker Bart zijn klanten in de maand oktober een groot pakket met voordeelacties. Ook de winkel in Raalte viert het jubileum.

In de maand oktober krijgen klanten van Bakker Bart gratis broodbeleg en halvarine bij aankoop van brood. Daarnaast kan de klant diverse producten kopen met 35% korting en heeft er via social media een wedstrijd plaatsgevonden waarbij klanten hun eigen recept konden voordragen ter introductie van een nieuwe Bakker Bart-vlaai. Op woensdag 31 oktober is er een unieke landelijke jubileumactie. Deze actie zal komende dagen nogmaals groots in de media worden aangekondigd.

Ook in de toekomst zal Bakker Bart blijven werken aan het verder vergroten van zijn succes. Zo is er onlangs een online webshop geopend die inspeelt op het toenemende online koopgedrag van consumenten en zal Bakker Bart op termijn invulling geven aan nog meer eetmomenten van de dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.