automat raalte levert zowel product als dienst

In de krant van deze week staat een artikel over Automat in Raalte. Door een fout van onze kant is helaas het verkeerde, onaangepaste artikel geplaatst. In de volgende uitgave zal dit worden gerectificeerd. Hieronder is het correcte artikel te lezen. Onze excuses voor het ongemak.

“De werkplaats ligt in het verlengde van de winkel”

Automat Raalte levert zowel product als dienst

Met het herfst- en winterseizoen weer voor de deur laten veel mensen maar al te graag de fiets in de schuur staan en kiezen zij voor de warme stoelen in de auto. Automat in Raalte biedt zowel producten als diensten aan om het rijden in deze frisse, met neerslag gevulde periode zo comfortabel mogelijk te maken. Automat is namelijk meer dan alleen een winkel. Met een eigen werkplaats biedt het bedrijf ook de nodige service met betrekking tot inbouw, onderhoud en elektronica. “De werkplaats ligt in het verlengde van de winkel. Klanten kunnen aangeschafte artikelen uit onze winkel op afspraak door ons laten inbouwen in onze werkplaats”, aldus Ruud Oude Essink Nijhuis, managar retail van Automat Raalte. Lampen en ruitenwissers worden, zoals klanten al gewend waren, gratis gemonteerd.

De tijd van winterbanden is weer aangebroken en ook een onderhoudsbeurt in aanloop naar de winterperiode is bij velen geen overbodige luxe. Bij Automat kun je terecht om de auto weer winterklaar (check van onder andere ruitenwissers, accu en vloeistoffen) te maken. Voor een grote of kleine beurt, de aankoop en montage van winterbanden of een volledige APK bent u bij Automat aan het juiste adres. Daarnaast is het mogelijk xenon-verlichting aan te schaffen en te laten plaatsen. “De Xenon-set heeft voordelen ten opzichte van de standaard H4 of H7 lampen”, zegt Ruud. “De set zorgt voor zes keer meer lichtopbrengst, in deze donkere tijd van het jaar komt dat goed van pas. Bovendien hebben de Xenon-lichten een langere levensduur.”

Automat Raalte onderscheidt zich op een belangrijk punt van een doorsnee garage. Zij hebben namelijk specialisten in huis op het gebied van autosoftware, een onderdeel dat steeds belangrijker wordt voor autobezitters. “Veel garages durven het niet aan om aanpassingen te doen binnen de software, wij hebben daar de kennis voor binnen het team. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de deuren automatisch op slot gaan bij een snelheid die hoger is dan 30 kilometer per uur en kunnen klanten bij ons terecht voor ‘dieseltuning’. Dit houdt in dat we enkele software-aanpassingen uitvoeren, waardoor de auto meer vermogen, meer pk’s en een lager brandstofverbruik krijgt. Dit zorgt voor een schonere auto en met de hoge brandstofprijzen is het daarmee ook op financieel gebied een aantrekkelijke ingreep.”

Automat Raalte is ook thuis in de wereld van elektronica. Audiosystemen, parkeersensoren, carkits of een achteruitrijcamera; het is allemaal aan te schaffen én te laten monteren bij Automat. De mogelijkheid tot het monteren van een ‘track-and-trace’ systeem is eveneens aanwezig. “Met dit systeem is het mogelijk om vanachter de computer te zien waar je auto is, welke afstanden er gereden zijn enzovoort. Erg handig als je hiervan een overzicht wilt krijgen (denk hierbij ook zaan zakelijke ritten) en natuurlijk wanneer je te maken krijgt met een autodiefstal”, aldus Ruud.

Het moge duidelijk zijn dat Automat meer is dan alleen een winkel waarin accessoires en onderdelen aan de man worden gebracht. Van het monteren van winterbanden tot het verhelpen van softwareproblemen, van uitlaten tot accu’s en van het plaatsen van een trekhaak (zie ook staging2.thuletowingsystems.com) tot het inbouwen van een compleet audiosysteem; klanten kunnen hiervoor bij Automat Raalte aan Westdorplaan 126 terecht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.