Home / archiefcentraal / asbestsanering rwzi bijna klaar

asbestsanering rwzi bijna klaar

Het onderzoek naar de oorzaak van de explosie heeft inmiddels de voorbereidende fase achter zich. Het geëxplodeerde gebouw wordt vanaf donderdag onderzocht. Naar verwachting zijn medio volgende week de eerste ontwikkelingen te melden.

Het is inmiddels gebleken dat het slibbedrijf van de waterzuivering voorlopig niet geheel kan worden opgestart. Dit betekent dat er voorlopig circa 20 tankwagenritten per week plaatsvinden (dit was voor de explosie ongeveer 12 ritten per week) om al het slib voor verdere verwerking af te voeren naar de rioolwaterzuivering Deventer.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.