antonissen steunt straatkinderen in kenia

Loes Antonissen uit Lemelerveld is net terug uit Nairobi, Kenia, waar ze werkte voor het Bosco Boys straatkinderenproject. “De laatste tijd heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het bezoeken van de sloppenwijk waar ik druk was met een voedselproject voor de allerkleinsten.” Ook hield ze zich bezig met de verdeling van de hulpgoederen. Zo kreeg ze van een weldoener in Nederland tweehonderd nieuwe baby- en kinderkledingstukken, die zijn verdeeld in de sloppenwijken. Namens de paters van het Don Bosco project bedankt ze iedereen voor de steun.

“Desondanks blijft er nog grote vraag naar middelen en arbeid om deze grote groep van ruim 250 kinderen van de straat, een reële toekomst te bieden. Ik heb ze beloofd niet in de steek te laten. Mijn voornemen is om 2013 voor langere tijd naar Kenia te gaan en mijn missie voort te zetten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.