acupunctuurpraktijk den nul opent deuren

José Dezijn opende opende 13 oktober haar nieuwe praktijk voor acupunctuur aan de Eikenweg 15 in Den Nul. Ruim vier jaar geleden startte José met de opleiding tot acupuncturist. “Ik werk vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en niet los zijn te zien van de omgeving waar in ze zich bevinden”, vertelt José.

De visie van de eigenaresse van de nieuwe praktijk vormt ook de basis voor de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), waar acupunctuur onderdeel van uitmaakt. “Acupunctuur activeert het natuurlijk helend vermogen van de mens. Hierdoor kunnen klachten en ziektes voorkomen, genezen of verlicht worden. Door het zetten van naalden op bepaalde punten in energiebanen (meridianen) beïnvloedt het de energiestromen in ons lichaam. Hierdoor wordt de balans in de energiehuishouding hersteld.”

Binnen de TCG wordt gezocht naar de oorzaak van de verstoring die de klacht veroorzaakt. Deze kan op een hele andere plek in het lichaam plaatsvinden dan de plek waar de klacht zich uit. De behandeling gaat dus verder dan alleen symptoombestrijding. Acupunctuur kan bij een uiteenlopend scala van klachten worden ingezet. Zo zijn onder andere goed resultaten bekend bij de behandeling van rug- en gewrichtsklachten, slaapproblemen, (chronische) vermoeidheid en hoofdpijnklachten.

Kijk op staging2.acupunctuurolstwijhe.nl voor meer informatie over acupunctuur of om te zien wat Acupunctuurpraktijk Olst-Wijhe voor jou kan betekenen. Contact opnemen met José Dezijn kan via 0570-565438 (maandag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of info@acupunctuurolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.