aanleg verlichting parallelweg n35 start

De aanleg van de verlichting langs de parallelweg van de N35 tussen Raalte en Heino begint op 22 oktober. Over een lengte van ongeveer 700 meter worden 25 lichtmasten neergezet. Het gaat om het gedeelte dat door het stuk bos van ’t Reelaer loopt. Dit gedeelte staat bekend als sociaal niet veilig. Op 9 november moeten de werkzaamheden uiterlijk klaar zijn.

Eerder dit jaar heeft Rijkswaterstaat op de locatie groen gesnoeid om de sociale veiligheid in het bosperceel te verbeteren. Aanvullend worden nu dus ook lichtmasten neergezet. Het plaatsen van de verlichting was afhankelijk van een flora en faunaonderzoek, dat standaard wordt uitgevoerd bij het plaatsen van verlichting op locaties als deze. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Gelder uit Hattem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.