72 jarige vrouw in aanrijding met pony

Een 72-jarige voruw uit Luttenberg kwam op donderdagavond in aanrijding met een pony. Ze reed met haar personenauto vanuit Mariënheem richting Nijverdal. Plotseling verschenen in haar koplampen twee pony’s, die midden op de rijbaan van de N35 liepen. De vrouw probeerde deze nog te ontwijken, maar uit tegenovergestelde richting kwam een 44-jarige bestuurder van een trekker met oplegger uit Oldenzaal haar tegemoet, die deze pony’s ook moest ontwijken.

Doordat de 72-jarige vrouw uit Luttenberg weer bijstuurde kwam zij vol in aanrijding met één van de pony’s. De voorzijde van de auto van de 72-jarige vrouw raakte hierdoor zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. Ter plaatse werd bekend wie de eigenaar was van deze pony’s. Deze zijn weer in de wei gezet en voor één van de pony’s is een veearts gewaarschuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.