466 fanatieke atb ers bij raalter poort tocht

Onder herfstige omstandigheden is zondag de 9e editie van de Raalter Poort Toch verreden. Hoewel de herfstzon het liet afweten, kijkt de organisatie van CRT Raalte terug op een geslaagde editie. 466 fanatieke mountainbikes hebben kunnen genieten van een parcours van 35 of 60 kilometer.

De route van 35 kilometer voerde de fietsers via hoofdzakelijk onverharde paden door de bossen van ’t Relaer en Krieshuusbelten. De deelnemers van de 60 kilometer maakten een extra lus over de Luttenberg. Deze fietsers werden daarnaast uitgedaagd om de krachten te meten op menig zwaar, maar goed te berijden schouwpad.

De ieder jaar weer paraat staande pechhulp van WR Bikes uit Haarle en BikeLife uit Heino, hebben gelukkig weinig te stellen gehad met om technische reden gestrande fietsers.

CRT Raalte spreekt een bijzonder woord van dank uit naar alle landeigenaren die speciaal voor deze tocht ieder jaar weer toestemming geven om eenmalig gebruik te mogen maken van hun grondgebied. De organisatie verzoekt alle deelnemende atb-ers vriendelijk, maar dringend om niet buiten de Raalter Poort Tocht om gebruik te maken van deze paden.

De organisatie kijkt terug op een sportieve en bovenal gezellige dag en hoopt iedereen terug te zien op de 10e editie in 2013.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.