22349 euro voor verstandelijk gehandicapten

Collectanten van Fonds Verstandelijk Gehandicapten hebben dit jaar 22.349,14 euro opgehaald. Honderden vrijwilligers zijn door weer en wind op pad gegaan om het fonds een warm hart toe te dragen. Het bedrag dat werd opgehaald is nagenoeg gelijk aan de opbrengst in 2011.

Veel van de vrijwilligers zetten zich al meerdere jaren in voor het fonds, soms wel 20 of 30 jaar. Enkelen zijn zelfs al 40 jaar actief. Het fonds wil iedere vrijwilliger hartelijk danken voor de moeite en inzet. Henk Huisman, rayonleider in de regio, prijst de vrijwilligers. “Het geeft ons een warm gevoel dat er nog steeds mensen zijn die zich willen inzetten voor een goed doel”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.