2000 bezoekers muziekestafette heino

Ondanks het slechte weer in de morgenuren hadden zich rond 10.00 uur toch al aardig wat mensen in de kerk verzameld. Tijdens het middagprogramma zat de kerk tjokvol. Ook na zessen bleef het druk.

Bezoekers konden luisteren naar gemengde koren, een gospelkoor, blaasorkesten (fanfares), een jeugdensemble, mannenkoren, een blaaskwartet, een zanggroep, een ‘songs van toen koor’, leerlingen van plaatselijke docenten, een gezelligheidskoor, een jeugdkoor, een blokfluit kwartet, een oratoriumvereniging, een kerkkoor, gregoriaanse koren en een shantykoor.

De media waren goed vertegenwoordig door correspondenten van diverse couranten en websites. Videoclub Zoom heeft de gehele dag opnames gemaakt en ook RTV Raalte was aanwezig.

Het geheel werd gesponsord door het Prins Bernhard Cultuurfonds, het voormalige Kringloopbedrijf Heino, de Rabo Bank West Overijssel, de beheerder van het Kerkhuus, Adviesbureau Nomis Heino en een plaatselijke ondernemer die anoniem wil blijven.

15 leden van het 90-jarige Looft den Heer en enkele anderen uit Heino zorgden voor de hand en spandiensten. Looft den Heer geeft op 3 november een jubileumuitvoering met onder andere Liebeslieder van Brahms. Het Shantykoor de Stuwzangers zorgde zaterdag voor diverse materialen, onder andere de verhogingen voor in de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.