zwemseizoen de tippe wordt verlengd

Openluchtzwembad De Tippe blijft zeker een week langer open, vanwege van de goede weersverwachtingen. Wel gelden er aangepaste openingstijden. Op zondag kun je met één toegangskaartje ’s morgens in Tijenraan en ’s middags in De Tippe.

Maandag kun je tussen 14.30 uur en 18.00 uur terecht, dinsdag tot en met vrijdag mag je tussen 06.45 uur en 08.45 uur en 14.30 uur en 18.00 uur.

Dinsdag 11 september wordt besloten of De Tippe ook in het weekeinde van 15 en 16 september nog open blijft. Vanwege de verlenging van het zwemseizoen is het traditionele ‘zwemmen met de hond’ uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.