worksjop geopend door bewoners thomashuis

Sinds afgelopen vrijdag 7 september is Olst een nieuwe winkel rijker. Het is de winkel die hoort bij het dagbestedingsproject van het Thomashuis. De bewoners van het Thomashuis hebben de openingshandeling verricht door het onthullen van een spandoek met daarop de naam en het logo van de winkel. Zij droegen hiervoor allen een speciaal shirt me het logo voorop en het woord ‘crew’ achterop. Vervolgens mochten alle gasten binnen kijken. De naam Worksjop geeft al aan dat het een winkel is waar ook gewerkt kan worden.

In de winkel worden producten verkocht die gemaakt zijn door de verstandelijk beperkte deelnemers van de werkplaatsen. Het assortiment bestaat uit kaarsen, tuinfakkels, windlichten, zeep en verschillende soorten jam. In de toekomst zullen daar nog verschillende andere producten aan toegevoegd worden zoals mozaïek artikelen.

De winkel is alle dagen van 9 tot 17 en op zaterdag van 9 tot 13 uur geopend. Naast het vervaardigen van allerlei creatieve producten kunnen er ook tuinwerkzaamheden verricht worden door de deelnemers en in de winter als er in de tuin niet veel te doen is kan er hout bewerkt worden. Dit alles uiteraard onder professionele begeleiding van medewerkers van het Thomashuis.

Toch zijn de werkplaatsen niet uitsluitend bedoeld voor mensen die in het Thomashuis wonen. Ook andere mensen met een verstandelijke beperking kunnen in dit kleinschalige project terecht voor dagbesteding. Aanmelden kan via 0570-519890 of op olst@thomashuis.nl

Meer over het Thomashuis vindt u op staging2.thomashuis.nl/olst

Deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking in Olst heeft in het afgelopen feestweekend ook haar 1e lustrum gevierd. Er is nog 1 plek beschikbaar voor wonen en meerdere voor 1 of meer dagdelen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.