winst is niet genoeg voor serco coureur valk

Kevin Valk nam gelijk vanaf de pole position het heft in handen en sprintte in de eerste ronde weg bij zijn belager de Boer. De twee kemphanen waren dit jaar een klasse apart ook zondag reden ze weer als enige constant rondjes in de 1.39.00 Halverwege de race reed Valk wel iets verder weg bij zijn concurrent, maar de Boer reed defensief en wist ook dat hij met een tweede plaats achter Valk ook kampioen zou worden. Het was dus niet echt close racing in deze kampioensrace. “Het geeft een zuur gevoel als je van het begin tot het eind op kop gereden hebt. Als je zo’n race rijdt hoop je dat je een kampioenschap in een klein hoekje zit, maar de Boer reed heel goed en proficiat voor hem”. verwoordde Kevin Valk zijn gevoelens na afloop. “Dit was voor mij een prima klasse, volgend jaar gaan we groots internationaal uitpakken en daarom ben ik helemaal blij met deze overwinning. Ik ben content over dit seizoen,. De Honda en het team waren goed, de sponsoren zijn achter me blijven staan en alle races gefinisht “. Het serco team en Valk zullen aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan waarbij Valk internationaal gaat en serco de ONK trouw blijft. Over het team van volgend seizoen wil Valk nog niets loslaten. “Het wordt internationaal maar ik hou de spanning er nog even in” aldus de jonge Drontenaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.