winkelen met rollator of rolstoel bij c1000 heino

De C1000 in Heino heeft afgelopen week een rolstoel én rollator aangeschaft voor klanten die slecht ter been zijn. Daarmee geeft de winkel gehoor aan de wens van klanten om ook prettig te winkelen zonder deze hulpmiddelen zelf mee te hoeven nemen.

Eigenaar Kim van de Worp legt uit waarom hij deze aankoop heeft gedaan. “In onze winkel doen wij onze uiterste best om prettig boodschappen te kunnen doen voor alle doelgroepen. Zo hebben wij naast de autokarren – die populair zijn onder onze kleinste klantjes – al jaren de beroemde seniorenkarren. Deze karren hebben een kleinere inhoud en zijn minder diep waardoor in- en uitpakken prettiger is. Omdat consumenten die (tijdelijk) slecht ter been zijn prettiger winkelen met een rollator of rolstoel, was snel duidelijk dat deze aanvulling nodig was.” De rollator en rolstoel staan bij de ingang onder het bordje P en kunnen daar ook weer geparkeerd worden. “Zo heeft de volgende klant ook weer wat aan deze extra service!” aldus Kim van de Worp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.