wijhe in finale leukste dorp

De Via de website staging2.leukstedorpvanoverijssel.nl kan (uitsluitend tijdens de live-uitzending van de finale) worden gestemd op de drie finalisten. De stemmen van het publiek en de vakjury tellen elk voor 50% in de einduitslag.

In de spectaculaire live uitzending doen de drie finalisten komende vrijdag van 20.20 tot 22.00 uur een allerlaatste poging om zoveel mogelijk stemmen van het publiek te krijgen. Er wordt teruggeblikt op de verkiezingsstrijd en rechtstreeks overgeschakeld naar de drie dorpen, waar de uitzending met spanning wordt gevolgd. Esther Rikken doet verslag vanuit Losser, André van der Zee peilt de stemming in Wijhe en Chantal Everaardt houdt de inwoners van Belt Schutsloot gezelschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.