vrouw oog in oog met insluipers

De man rende naar beneden, vervolgens zag de vrouw dat de vreemde man, samen met een andere onbekende man, via de voordeur de woning verliet. De bewoonster keek vervolgens uit het raam en zag dat haar man aan kwam lopen. De twee mannen vroegen haar man om geld en werkten hem naar de grond. Onder bedreiging van een onbekend voorwerp werd om geld gevraagd. Uiteindelijk vluchtten de twee mannen weg, zonder buit.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van het gebeuren rond de woning aan de Ondernemersweg in Holten hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met Politie Twente via 0900-8844 of anoniem via M 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.