Home / archiefcentraal / vrijwilligers doen weer mee in maatschappij

vrijwilligers doen weer mee in maatschappij

Landstede Welzijn Raalte hield op donderdag 27 september een manifestatie in het kader van het project Sterk door Vrijwilligerswerk. Tijdens de manifestatie werden de resultaten van het project gepresenteerd, kwam een aantal deelnemers aan het woord en vond een ludieke voorstelling plaats. Met de manifestatie werden vrijwilligers en organisaties bedankt voor hun inzet. Het project zal volgend jaar doorgaan, omdat de gemeente er subsidie voor heeft vrijgemaakt. “De deelnemers doen weer mee in de maatschappij”, aldus Paulien Zandbelt.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.