Home / archiefcentraal / volwassene bedreigt en mishandelt jongeren

volwassene bedreigt en mishandelt jongeren

Agenten hebben zaterdagavond op de Rijksstraatweg in Olst een 45-jarige man uit diezelfde plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van de bedreiging van een 18-jarige man uit Olst en de mishandeling van een 17-jarige jongen uit dezelfde plaats.

De 18-jarige man en de 17-jarige jongen waren samen aan het sleutelen aan een bromfiets. Op het moment dat de 18-jarige een proefritje maakte op de Rijksstraatweg werd hij door de 45-jarige man gedwongen om te stoppen en werd hij vervolgens bedreigd. Toen de 17-jarige jongen er bij kwam werd hij door de 45-jarige man vastgepakt en geslagen. De aanleiding voor het incident is onduidelijk.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.