volwassene bedreigt en mishandelt jongeren

Agenten hebben zaterdagavond op de Rijksstraatweg in Olst een 45-jarige man uit diezelfde plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van de bedreiging van een 18-jarige man uit Olst en de mishandeling van een 17-jarige jongen uit dezelfde plaats.

De 18-jarige man en de 17-jarige jongen waren samen aan het sleutelen aan een bromfiets. Op het moment dat de 18-jarige een proefritje maakte op de Rijksstraatweg werd hij door de 45-jarige man gedwongen om te stoppen en werd hij vervolgens bedreigd. Toen de 17-jarige jongen er bij kwam werd hij door de 45-jarige man vastgepakt en geslagen. De aanleiding voor het incident is onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.