vertrek haarman bar slecht voor gemeente

Nijboer: “Bovendien: alle organisaties moeten straks wéér dealen met een nieuwe portefeuillehouder. Denk daarbij aan de sportorganisaties. In deze periode had men éérst te maken met Hoge, daarna De Groot, sinds enkele maanden Ben Haarman en nu dus de vierde in nog geen drie jaar! Dat is gewoon heel slecht.”

Het vertrek van Haarman kwam voor de fractievoorzitter van de VVD niet als een grote verrassing. “Het zat er steeds meer aan te komen, omdat de signalen zich steeds meer opstapelden. We zijn blij dat de gemeente externe expertise heeft ingeschakeld om tot een zorgvuldige beoordeling te komen. Dit is daar het gevolg van. Op de uitkomst van de procedure tot aansprakelijkheidsstelling willen we niet vooruitlopen.”

“Wij begrijpen de keuze van Ben Haarman om af te treden. Dezelfde stap heeft hij indertijd ook als raadslid genomen om de handen vrij te hebben om met de gemeente te onderhandelen over verkoop van zijn bedrijf. Dat hij nu de handen vrij willen hebben om zich als persoon te verweren, ligt in dezelfde lijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.