Home / archiefcentraal / verkiezingsbord vvd komma vergeten

verkiezingsbord vvd komma vergeten

De verkiezingscampagnes zijn volop bezig en de reclameborden staan vol met teksten van politieke partijen. Eén tekst valt wel heel erg op. Tenminste, wanneer je goed kijkt. ‘Blauw hoort op straat niet achter een bureau’, prijkt er op het bord van de VVD.

Niets mis mee, zou je zeggen. Maar bedoelt de VVD nou dat agenten op straat niet achter een bureau moeten zitten? Of zou het een reactie zijn op het nieuws dat de papieren bekeuring straks gaat verdwijnen? Krijgen de agenten dan wel een bureau op straat?

Lees ook

Orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gerwin van der Plaats verzorgt op zaterdag 25 september een orgelconcert in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.